Papermoon.

Begin 2017 heb ik de nieuwe website voor restaurant Papermoon in Voorburg gebouwd. De vorige website was al meer dan 10 jaar oud en was dus nodig aan vervanging toe. Mijn grootste uitdaging tijdens dit project was het overbrengen van de prettige sfeer van het restaurant. Daarnaast wilde ik er voor zorgen dat gasten makkelijker en sneller via de website kunnen reserveren. Dat is me gelukt.

Lees Verder

Het concept

Ik ga regelmatig uit eten. Als ik op zoek ben naar een restaurant ben ik verkocht op het moment dat ik de zaak er gaaf uit vind zien, en als de kaart aansluit op mijn smaak. Om de sfeer van het restaurant uit te stralen op de website heb ik veel gebruik gemaakt van beeld, zowel van gerechten als van de zaak zelf. Hierdoor start de beleving van de gasten al voordat ze in het restaurant zijn.

Technisch

De website draait op WordPress. De reden dat ik voor dit CMS heb gekozen is dat de eigenaar hier al bekend mee was, en de content van de website graag zelf wilde kunnen beheren. Ik heb een huisstijl opgezet en vervolgens een custom thema gebouwd. Ik heb veel met beelden gewerkt, die ik voornamelijk op de achtergrond heb weergegeven in combinatie met een parralax scroll-effect.

Reserveren

Op de oude website van Papermoon leidde het reserveersysteem vaak tot problemen, omdat het niet erg gebruikvriendelijk was. De breedte van het scherm paste niet aan op smalle schermen, waardoor veel onderdelen slecht leesbaar werden.

Op de nieuwe website van Papermoon heb ik het systeem van TableBooker gebruikt. Gasten kunnen nu gemakkelijk en snel een tafel reserveren. Uiteraard is de website volledig responsive, zodat reserveren nu vanaf elk apparaat mogelijk is.

Interesse gewekt?

Wacht dan niet langer. Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging.

Direct contact opnemen