Souvy.

Souvy biedt haar klanten alles wat ze nodig hebben om met de innovatieve ‘sous vide’ kooktechniek aan de slag te gaan. Als mede-eigenaar valt de website onder mijn verantwoordelijkheden. Het is een uitgebreide website met een geavanceerde webshop en een communityplatform. De website wordt continu verbeterd en vernieuwd.

Lees Verder

Beeldmateriaal

Alle foto's op de website van Souvy zijn door mij gemaakt. Elke maand worden er nieuwe recepten geschreven en op de foto gezet. Ik stijl de gerechten en leg ze vast. Het is ons doel om voor het eind van 2017 een eigen Souvy kookboek uit te brengen. Cool toch?

Meer food photography

Technisch

De website draait op WordPress en maakt gebruik van WooCommerce (een veelgebruikt E-Commerce systeem). Alle basisfunctionaliteiten van de website worden vormgegeven door het custom thema dat geïnstalleerd is. De pagina's heb ik gebouwd met behulp van HTML5, CSS3 en Bootstrap 4.0. Ik vind Bootstrap erg praktisch, het versnelt het ontwerpproces en helpt je 'mobile first' denken.

Responsive design

Meer dan 50% van alle bezoekers op de website van Souvy komt binnen op een smartphone en ongeveer 25% op een tablet. Het goed blijven functioneren van de website op schermen met verschillende breedtes is daarom essentieel. De 'mobile first' strategie is voor mij een standaard geworden. Ik bedenk eerst hoe items er op een smartphone uit moeten zien. Vervolgens pas ik deze ontwerpen aan op de bredere schermen.

Interesse gewekt?

Wacht dan niet langer. Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging.

Direct contact opnemen