Over mij.

Ik ben 23 jaar oud en woon in Nootdorp, aan de rand van Den Haag. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool.

Fotografie is een grote passie. Begin 2018 heb ik de minor Fotografie gevolgd aan de HHS die werd begeleid door fotograaf Leon Schröder. Ik heb deze minor afgesloten met een fotoboek dat is beoordeeld met een 9,8. Ben ik best trots op…

Ik hou ook erg van culinair eten. Ik heb een aantal jaren in de horeca gewerkt (onder andere in restaurant Central Park by Ron Blaauw in Voorburg) en heb hier veel geleerd over de gastronomie. Ik hou van de sfeer, het eten en de wijnen. Door mijn affiniteit met deze branche vind ik het altijd weer een leuke uitdaging om een website te maken voor een restaurant.

Ondernemen,
écht mijn ding.

Op mijn 16e begon ik mijn eerste bedrijf, Dr. Appel. Ik repareerde iPhones en andere Apple apparatuur. Op mijn toenmalige school ging dit rond en ik maakte er al snel m'n bijbaantje van. Ik maakte een website, liet flyers drukken en stopte met mijn krantenwijk.

Begin 2016. Mijn tweede ervaring met het ondernemen. Samen met twee compagnons start ik Souvy. We bieden onze klanten alles wat ze nodig hebben om met de innovatieve ‘sous vide’ kooktechniek aan de slag te gaan. We verkopen de benodigde apparatuur via onze webshop, waar we tevens recepten en blogs op plaatsen. Souvy is nog steeds up and running en groeit met de dag. Momenteel wordt ons magazijn beheerd door een extern bedrijf en ontvangen we meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand op onze website.

Mijn derde ervaring met het ondernemen ontstaat in augustus 2016 als ik Tim den Ouden Media opricht. Ik start met het ontwerpen en realiseren van websites. Terwijl ik begon voor wat kleinere bedrijven, heb ik ondertussen wat grotere namen op mijn portfolio staan. Zo heb ik onder andere de website/webshop van sterrenchef Niven Kunz kunnen realiseren.

Passie voor fotografie.

In 2014 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Ik begon als een leek, maar heb mij ondertussen gespecialiseerd in het maken van foto’s van eten; food photography. Ik duik regelmatig de keuken in om foto’s te maken van gerechten die ‘sous vide’ zijn bereid, om die vervolgens gecombineerd met het recept op de website van Souvy te plaatsen. Ik blijf mijzelf verder ontwikkelen om een betere fotograaf te worden, dit doe ik door regelmatig masterclasses te volgen en boeken over fotografie te lezen.

Oh, ik zet trouwens ook af en toe een drankje op de foto. Wijn en gin (tonic) zijn mijn favoriete alcoholische versnaperingen en ontkomen er dus zeker niet aan om op een smaakvolle manier vastgelegd te worden. Laatst heb ik mijn eigen homemade gin gemaakt, geïnfuseerd met lavendel. Ik heb hier tevens een blog over geschreven.

Benieuwd naar mijn werk?

Wacht dan niet langer. Neem snel een kijkje in mijn portfolio.

Direct naar portfolio