Portfolio.

Een selectie van het werk waar ik het meest trots op ben.

Velofilms

Waar vul je de website van een filmmaker mee? Met veel bewegend beeld natuurlijk. Dat is precies wat ik voor Velofilms heb gedaan. De rauwe en sterke uitstraling van Nando en zijn crew wordt voortaan goed weerspiegeld door zijn nieuwe portfoliowebsite.

Bekijk case

Souvy

Souvy is een webshop, receptenwebsite en community in één. Als eigenaar van Souvy hou ik mij voornamelijk bezig met de website en een groot deel van de content. Het maken van product- en foodfoto's valt ook onder mijn taken. In dit bedrijf kan ik mijn ambities kwijt.

Bekijk case

Bad Boys Event Support

Deze toffe rauwe website heb ik mogen realiseren voor Bad Boys Event Support. Een tof onderdeel van deze website is de backend, die zo ontworpen is dat de content eenvoudig door de eigenaren van het bedrijf aan te passen is. Zo kunnen ze alles voortaan zelf regelen.

Bekijk case

Smaak & Vermaak

Wat hebben de jongens van Smaak & Vermaak veel plezier in hun werk. Ze zetten werkelijk alles op alles om hun gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Die passie en energie heb ik naar voren laten komen in hun nieuwe website.

Bekijk case

Papermoon

De oude website van dit restaurant in Voorburg was al meer dan 10 jaar oud en was dus nodig aan vervanging toe. Mijn uitdaging: een nieuw ontwerp bedenken en realiseren, dat de belevenis van gasten al laat beginnen voor dat ze in het restaurant zijn.

Bekijk case

Interesse gewekt?

Wacht dan niet langer. Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging.

Direct contact opnemen