Portfolio.

Een selectie van mijn beste werk.

Velo Films

Waar vul je het portfolio van een filmmaker mee? Met veel bewegend beeld natuurlijk. De rauwe en sterke uitstraling van de producties wordt voortaan goed weerspiegeld door de nieuwe portfoliowebsite.

Bekijk case

Restaurant Niven

Sterrenchef Niven Kunz heeft al sinds zijn 24ste een Michelinster. Zijn restaurant is al 4 jaar achter elkaar bekroond tot het beste groenterestaurant van Nederland. Ik realiseerde zijn nieuwe website en webshop.

Bekijk case

Olivious

Rechtstreeks uit de Blue Zone op Sardinië komt Olivious, de gezonde olijfolie shot. Ik realiseerde een maatwerk webshop en bouwde een campagnewebsite in samenwerking met online marketingbureau Digital Captains.

Bekijk case

Souvy

Souvy is een webshop, receptenwebsite en community in één. Als mede-eigenaar van Souvy ben ik verantwoordelijk voor de website en een groot deel van de content, zoals het maken van product- en foodfoto's.

Bekijk case

Bad Boys Event Support

Deze toffe rauwe website heb ik mogen realiseren voor Bad Boys. Een opvallend onderdeel is de backend, die zo ontworpen is dat de content eenvoudig door de eigenaren aan te passen is. Zo kunnen ze voortaan alles zelf regelen.

Bekijk case

Restaurant Smaak & Vermaak

Wat hebben de jongens van Smaak & Vermaak veel plezier in hun werk. Ze zetten alles op alles om hun gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Die passie en energie heb ik naar voren laten komen in hun nieuwe website.

Bekijk case

Restaurant Papermoon

De oude website van dit restaurant in Voorburg was al meer dan 10 jaar oud en was nodig aan vervanging toe. Mijn uitdaging: een nieuwe website ontwerpen die de belevenis van gasten al laat beginnen voor dat ze in het restaurant zijn.

Bekijk case

Restaurant Soete Suikerbol

Bij pannenkoekenhuis de Soete Suikerbol eet je méér dan alleen pannenkoeken. Momenteel ben ik bezig met het ontwerp van de nieuwe website. Een lopend project dus! Naar verwachting zal de nieuwe website voor de zomer live gaan.

Bekijk case

Interesse gewekt?

Wacht dan niet langer. Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging.

Direct contact opnemen