Production Agency

Arch Football

Arch Football is een Digital Production Agency gespecialiseerd in het verspreiden van inspirerende voetbalverhalen. Ik ontwierp en ontwikkelde de website die tevens fungeert als digitaal portfolio.

Briefing

Een website die de kracht van de producties optimaal naar voren brengt.

Ik heb gebruik gemaakt van een donkere look & feel waardoor het beeldmateriaal op de website veel nadruk krijgt. De donkere elementen sluiten tevens mooi aan op de huisstijl van Arch.

Techniek

Video's streamen via Vimeo voor optimale snelheid en kwaliteit.

Alle video's die op de website worden ingesloten worden afgespeeld via Vimeo. Het voordeel van deze dienst is dat het de kwaliteit van de video afstemt op de internetsnelheid van de gebruiker. Zo hoef je nooit lang te wachten tot alles geladen is.

Overal perfect bruikbaar

Een full responsive website, uiteraard mobile first ontworpen.

Voor een optimale usability is het belangrijk dat de website overal bruikbaar is, onafhankelijk van op welk apparaat je hem bezoekt. Alle ontwerpen zijn beredeneerd vanuit mobiele schermbreedte en zijn van daaruit uitgebreid naar bredere schermen.

Content Management System

Content volledig in eigen beheer dankzij de op maat gebouwde backend.

De website draait op het CMS WordPress en is voorzien van een op maat gebouwde backend. De content (afbeeldingen, teksten, etc.) van de website kan hierdoor eenvoudig en snel worden aangepast. Een nieuw project op de website plaatsen is hierdoor kinderspel.