Travel Blog

Before Bali

Before Bali is een informatieve reisblog met artikelen over diverse plekken, restaurants, hotels en bezienswaardigheden in Bali. De website is mobile-first ontworpen, met de nieuwste technieken gebouwd en te beheren in het CMS Wordpress.

Briefing

Een gebruiksvriendelijke website, geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.

De meeste volgers van Before Bali bevinden zich op Instagram. Om een naadloze overgang te creëren tussen de website en het Instagram kanaal is het essentieel dat de usability van de website geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten.

Content Management System

Content volledig in eigen beheer dankzij de op maat gebouwde backend.

De website draait op het CMS WordPress en is voorzien van een op maat gebouwde backend. De content (afbeeldingen, teksten, etc.) van de website kan hierdoor eenvoudig en snel worden aangepast. Het plaatsen van een nieuwe blog is hierdoor snel en makkelijk en vereist geen technische kennis.

Techniek

Een full responsive website, mobile first ontworpen.

Voor een optimale usability is het belangrijk dat de website overal bruikbaar is, onafhankelijk van op welk apparaat je hem bezoekt. Alle ontwerpen zijn beredeneerd vanuit mobiele schermbreedte en zijn van daaruit uitgebreid naar bredere schermen.

Blog template

Eenvoudig nieuwe blogs plaatsen door een template op maat.

Ik heb een template ontwikkeld waarin de bloggers van Before Bali met minimale moeite nieuwe content kunnen plaatsen. Hierdoor hoeven ze zich geen zorgen te maken om de techniek en kunnen ze zich focussen op hun échte werk.