Restaurant

Smaak & Vermaak

Wat hebben de jongens van Smaak & Vermaak veel plezier in hun werk. Ze zetten alles op alles om hun gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Die passie en energie heb ik naar voren laten komen in hun nieuwe website.

Briefing

Betere navigatie voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Smaak & Vermaak is een restaurant met diverse mogelijkheden. Het probleem bij de vorige website was dat gebruikers niet gemakkelijk bij de informatie terecht kwamen omdat de navigatie niet logisch was. Een belangrijk punt om mee te nemen in het ontwerp.

Content Management System

Content volledig in eigen beheer dankzij de op maat gebouwde backend.

De website draait op het CMS WordPress en is voorzien van een maatwerk backend. De content (afbeeldingen, teksten, etc.) van de website kan hierdoor eenvoudig en snel worden aangepast. Wel zo makkelijk als er even een kleine aanpassing gedaan moet worden aan bijvoorbeeld de nieuwe menukaart.

Techniek

Een full responsive website, mobile first ontworpen.

Voor een optimale usability is het belangrijk dat de website overal bruikbaar is, onafhankelijk van op welk apparaat je hem bezoekt. Alle ontwerpen zijn beredeneerd vanuit mobiele schermbreedte en zijn van daaruit uitgebreid naar bredere schermen.

Look & feel

Een lichte moderne uitstraling, gecombineerd met mooie beelden.

Ik ben een voorstander van gebruik van veel beeldmateriaal in een ontwerp. Echter alleen als het inhoudelijk ook echt toegevoegde waarde heeft. Daar heb ik bij de fotocollectie van Smaak & Vermaak niet aan getwijfeld. Ik heb dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de beschikbare foto's.