Restaurant

De Soete Suikerbol

Bij pannenkoekenhuis de Soete Suikerbol eet je méér dan alleen pannenkoeken. Ik ontwierp en ontwikkelde de nieuwe website, die de gasten nu beter informeert over de diverse mogelijkheden.

Briefing

Optimale UX, alle belangrijke informatie binnen handbereik.

Om de beleving van de gast te verbeteren (en telefoontjes of emails met vragen te verminderen) was het van belang dat de nieuwe website de gasten snel en duidelijk kan informeren.

Content Management System

Content volledig in eigen beheer dankzij de op maat gebouwde backend.

De website draait op het CMS WordPress en is voorzien van een op maat gebouwde backend. De content (afbeeldingen, teksten, etc.) van de website kan hierdoor eenvoudig en snel worden aangepast. Ideaal als er bijvoorbeeld een aanpassing gedaan moet worden aan een van de arrangementen.

Techniek

Een full responsive website, mobile first ontworpen.

Voor een optimale usability is het belangrijk dat de website overal bruikbaar is, onafhankelijk van op welk apparaat je hem bezoekt. Alle ontwerpen zijn beredeneerd vanuit mobiele schermbreedte en zijn van daaruit uitgebreid naar bredere schermen.

Mogelijkheden

Een duidelijk overzicht van de diverse mogelijkheden.

Tijdens het ontwerpen van de nieuwe website heb ik veel aandacht besteed aan de manier waarop informatie efficiënt wordt overgebracht op de gebruiker. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijk ontwerp.