Startup

We Engage

Een jong team dat zich keihard inzet om de Instagram kanalen van hun klanten te boosten en échte volgers voor ze te genereren. Ik ontwierp en ontwikkelde de nieuwe website, waar klanten een abonnement op de diensten van We Engage kunnen afsluiten en beheren.

Briefing

Een gebruiksvriendelijke interface om gemakkelijk een abonnement af te sluiten.

Om de drempel tot het afsluiten van een abonnement zo laag mogelijk te maken is het van belang dat de website over een optimale usability beschikt. Binnen slechts één muisklik bevindt de gebruiker zich op de 'one-page-checkout' waar hij zijn abonnement direct kan afsluiten.

Huisstijl

Minimalistisch design om een vertrouwde sfeer te creëren.

Lichte kleuren en een ruimtelijke opzet. Dat zijn de ingrediënten die er in het ontwerp voor hebben gezorgd dat de website rust en vertrouwen uitstraalt. Serieus, maar hier en daar toch een beetje speels door het gebruik van een aantal geometrische vormen.

Full responsive

Een full responsive website, uiteraard mobile first ontworpen.

Voor een optimale usability is het belangrijk dat de website overal bruikbaar is, onafhankelijk van op welk apparaat je hem bezoekt. Alle ontwerpen zijn beredeneerd vanuit mobiele schermbreedte en zijn van daaruit uitgebreid naar bredere schermen.

Content Management System

Content volledig in eigen beheer dankzij de op maat gebouwde backend.

De website draait op het CMS WordPress en is voorzien van een op maat gebouwde backend. De content (afbeeldingen, teksten, etc.) van de website kan hierdoor eenvoudig en snel worden aangepast, zonder verstand te hebben van de techniek.